KassaApp voor detailhandel in ambachten

Artikelbeheer, Afrekenen, klanten, bestellingen en bezorgen, weegoplossing, etiketen en labels

Artikelen & beheer: Artikelen zijn flexible in familie, subfamilie of pre-set toetsen te verdelen met afbeelding of kleur, prijs (per kg) en tekst. U kunt in- en verkoopprijs/referentie/barcode (van fabrikant) en is het een voorraad/gewicht of variant artikel. 

Door de ingegeven artikel inkoopprijs kunt u per dag zien wat u verdient heeft. Retail kassa-App biedt voorraad informatie per winkel en rapporteert het voor inkoop. Een inkoop functie biedt de mogelijkheid bestellingen te creeeren. Artikelvarianten zijn te maken in volume, maten en gewicht per product b.v. flessen, bekers en vis per kg. Elke variant kan  een eigen barcode krijgen. U kunt een actie invoeren in een periode.   

Afrekenen: Selecteer met Pre-set toetsen of scan artikelen of weeg het. Selecteer "Contant" of "Totaal" voor alle betalings opties, maak bon of combinatie met Factuur per eMail. Kortingen zijn achteraf per bon in te geven. Klant-in-de-wacht functie aanwezig.

Klanten: U kunt klanten invoeren met n.a.w. en email en korting variant en werken met Cards. Naast een contantbon is ook een factuur op naam te emailen. Kadobonnen en aanbetalingen zijn op naam te registreren.  

Bestellingen en bezorg: Bestellingen ontvang- en bezorgfunctie aanwezig met Loyalty Service-typen o.a. Take-Away, verzamelen in winkel en bezorgdienst met voertuigen. Vanuit een optionele Bestelportal kunnen klanten bestellen met uw QR-code. Zie meer "Filiaalbeheer en bestelportal".

Weegoplossing: De TS20 All-in-One weegkassa of de TS10 weegschaal, zie afbeelding, is leverbaar in gewichts klasse 15 kg en USB i/f. Zelfweegschalen van derden ondersteund o.a. M.T. Zie meer info.

Etiketten en labels: In het kassasysteem is voorzien in een product label ontwerpprogramma. U kunt hiermee prijs- en barcode etiketten creeeren en printen.  Dit vereist enige handigheid. Wij leveren Zebraprinters en  thermische labelrollen. Zie Webshop.

Zelfscan- en betaalterminal: Sinds jan. 20 zijn de T-Quiosk zelfservice terminals leverbaar. Deze zijn er in 21,5" Counter en 32" Staand en wall model. Een Pinautomaat is optioneel van Pay-Plaza. Klik T-Quiosk.nl.  

Over App, hardware en onderhoud, Cloud database

Ontwikkelaar App, HiOffice.online,Hardware en opties, onderhoud en service database 

Ontwikkelaar Portal: ICG software in LLeida, Spanje. ITE data is Advanced Partner van HioPOS-Cloud. De Retail versie biedt speciale functies voor slagers en groente zaken, brood en banket, ijs en koffie zaken,  pasta en pizza shops. De horeca versie biedt voor restaurants en catering een conplete oplossing incl. QR-Bestelportal.

HiOffice.online software: De HioPOS-Cloud portefolio biedt ook filialenbeheer met Warehouse Management en backoffice voor toelevering aan Stores met HiOffice Lite en Premium, HioStock voor inventarisatie en inkoop.  

Hardware en opties: De 15.6" kassa terminals zijn IP67 water en stofdicht en volledig gebruiksgereed incl. Android 7.01 en aansluitingen voor alle additionele hardware. Additionele hardware als weegschalen, Epson bonprinters, kassalades, Zebra labelprinters en benodigheden zijn via info@ITEdata.nl aan te vragen. Prijzen ook telefonisch aan te vragen 023-5373350.

Aanbieding: We bieden voor projecten altijd een offerte aan. Wij bieden enkele set aanbiedingen, klik hiervoor op knop Aanbieding. Graag zien wij uw reactie via onderstaand contact formulier. Download de voor u van toepassing zijnde .pdf branche brochures voor Pizzeria's, Wijnhandel en Food, IJssalons en koffie op de vorige pagina of voor Minimarkten en speciaalzaken rechts.  

Onderhoud en service Database: In de maandelijke 2-user licentieprijs van €36,- en €26,- voor de vervolglicentie voor de retail, retail-Food en Horeca kassa-App zitten updates software inbegrepen en 1 Cloud database. De App synchroniseert automatisch met de Clouddata via Internet of Wifi. Dit zegt ook dat de kassa niet direct op Internet werkt. Bij tijdelijke Internet uitval werkt de kassa normaal door. 

HiOffice.online

Heeft u specifieke wensen? Bel 023-5373350

Wij leveren Zebra Labelprinters en etiketten.
Wij ondersteunen barcode prijslabels DIGI en MT weegschalen, zie solutions wegen.
Wij leveren en onderhouden EPSON bonprinters.
Wij leveren een QR-code bestel Web Portal voor uw winkel.

Pre-order form

Aanvraag voor informatie en afspraak

ITE data automatisering

Lepelblad 4, 1991 KL Velserbroek
Tel: 023-5373350,
eMail: info@ITEdata.nl


Vestiging Laren:

Brinklaantje 4, Laren NH
Contact Frank Ruigrok m: 06-55305748

© Auteursrecht KassaApp voor detailhandel in Ambachten