KassaApp voor detailhandel in ambachten

Artikelbeheer, Afrekenen, klanten, bestellingen en bezorgen, weegoplossing, etiketen en labels

Artikelen & beheer: Artikelen zijn flexible in familie, subfamilie of pre-set toetsen te verdelen met afbeelding of kleur, prijs (per kg) en tekst. U kunt in- en verkoopprijs/referentie/barcode (van fabrikant) en is het een voorraad/gewicht of variant artikel. 

Door de ingegeven artikel inkoopprijs kunt u per dag zien wat u verdient heeft. Retail kassa-App biedt voorraad informatie per winkel en rapporteert het voor inkoop. Een inkoop functie biedt de mogelijkheid bestellingen te creeeren. Artikelvarianten zijn te maken in volume, maten en gewicht per product b.v. flessen, bekers en vis per kg. Elke variant kan  een eigen barcode krijgen. U kunt een actie invoeren in een periode.   

Afrekenen: Selecteer met Pre-set toetsen of scan artikelen of weeg het. Selecteer "Contant" of "Totaal" voor alle betalings opties, maak bon of combinatie met Factuur per eMail. Kortingen zijn achteraf per bon in te geven. Klant-in-de-wacht functie aanwezig.

Klanten: U kunt klanten invoeren met n.a.w. en email en korting variant en werken met Cards. Naast een contantbon is ook een factuur op naam te emailen. Kadobonnen en aanbetalingen zijn op naam te registreren.  

Bestellingen en bezorg: Bestellingen ontvang- en bezorgfunctie aanwezig met de Loyalty bestelportal App. Zie meer "Filiaalbeheer en bestelportal".

Weegoplossing: De Neptune 56 PPI weegschaal voor deze Retail weegkassa, zie afbeelding, is leverbaar in gewichts klassen 6/15/30 kg en RS232 i/f. Typegoedkeuring EU T8441.  

Etiketten en labels: In het kassasysteem is voorzien in een product label ontwerpprogramma. U kunt hiermee prijs- en barcode etiketten creeeren en printen.  Dit vereist enige handigheid. Wij leveren Zebraprinters en  thermische labelrollen. Zie Webshop.

Over App, hardware en onderhoud, Cloud database

Ontwikkelaar App, Hardware en opties, onderhoud en service database 

Ontwikkelaar App: ICG software in LLeida, Spanje. ITE data is Advanced Partner van HioPOS-Cloud. De Retail versie biedt speciale functies voor slagers en groente zaken, brood en banket, ijs en koffie zaken,  pasta en pizza shops. De horeca versie biedt voor restaurants een conplete oplossing met interessante opties. De HioPOS-Cloud portefolio biedt ook 3 Advanced functies o.a. Stock management en een Lite ERP pakket. 

Hardware en opties: De 15.6" kassa terminals zijn IP67 water en stofdicht en volledig gebruiksgereed incl. Android 6.01 en aansluitingen voor alle additionele hardware. Additionele hardware als Neptune 56 PPI weegschaal, Epson bonprinters, kassalades, Zebra labelprinters en benodigheden zijn via de Webshop te bestellen. Prijzen kunnen enigszinds afwijken van de genoemde in deze Site.

Aanbieding: We bieden voor projecten altijd een offerte aan. Wij bieden enkele set aanbiedingen, klik hiervoor op de Webshop. Graag zien wij uw reactie via onderstaand contact formulier. Downloaden de .pdf brochure.  

Onderhoud en Service Database: In de maandelijke licentieprijs van €29,- en €19,- van de Retail en Horeca App zit updates van de software inbegrepen en 1 Cloud database. De App synchroniseert automatisch met de Clouddata via Internet of Wifi. Dit zegt ook dat de kassa niet direct op Internet werkt. Bij tijdelijke Internet uitval werkt de kassa normaal door. 

Heeft u specifieke wensen? Bel 023-5373350

Wij leveren Zebra Labelprinters en etiketten.
Wij ondersteunen barcode prijslabels DIGI en MT weegschalen.
Wij leveren en onderhouden EPSON bonprinters.
Wij leveren een gratis bestel Web Portal voor uwwinkel.

Pre-order form

Aanvraag voor informatie en afspraak

ITE data automatisering

Lepelblad 4, 1991 KL Velserbroek
Tel: 023-5373350,
eMail: info@ITEdata.nl


Vestiging Laren:

Brinklaantje 4, Laren NH
Contact Frank Ruigrok m: 06-55305748

© Auteursrecht KassaApp voor detailhandel in Ambachten